Contacteer ons

Wat is het Bulletin der Aanbestedingen BDA?

Als een overheid een opdracht voor diensten, leveringen of werken wil plaatsen, dan is ze in de meeste gevallen verplicht om de opdracht openbaar te maken aan het publiek. De overheid maakt haar overheidsopdrachten bekend via het Bulletin der Aanbestedingen.

Het Bulletin der Aanbestedingen (BDA ), was het voormalig officieel nationaal publicatieplatform. Het Bulletin der Aanbestedingen is sinds 2011 volledig geïntegreerd in e-Notification. Elke overheidsopdracht kan hier zowel op nationaal als op Europees gepubliceerd worden.

Alle aankondigingen die in het BDA worden gepubliceerd, worden per datum geïndexeerd in een PDF-bestand.

Waar vind ik de Bulletin der Aanbestedingen opdrachten?

Je kan op het Tender Experts platform alle overheidsopdrachten terug vinden die in België, Nederland en Luxemburg worden gepubliceerd. Ook de Free Market opdrachten in België vind je terug op ons platform.

Bron : https://bosa.belgium.be/nl/themas/overheids-opdrachten

bulletin der aanbestedingen

Ontvang onderhandse overheidsopdrachten

Volg via Tender Experts aanbestedingsinformatie (agenda’s/beslissingen) van Belgische gemeentebesturen op en ontvang overheidsopdrachten met onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.