Contacteer ons
overheidsopdrachten nieuwsbrief juli 2022
Overheidsopdrachten Nieuwsbrief – November 2023

In de nieuwsbrief van Tender Experts voor november 2023 worden twee belangrijke thema’s behandeld: wijzigingen in de regels voor borgstelling en elektronische facturatie, en een recente uitspraak van de Raad van State met betrekking tot een geschil tussen Cerbul SRL en de Federale Politie en de Belgische Staat.

Via deze nieuwsbrief stellen onze collega’s van Tender Expert een samenvattende terugblik voor op de laatste ontwikkelingen op het gebied van overheidsopdrachten,

Ontdek hieronder de verschillende onderwerpen en lees de volledige nieuwsbrief uitgebreid op de website.

  1. Het eerste thema belicht de recente aanpassingen in de regelgeving omtrent borgstelling en elektronische facturatie in het kader van overheidsopdrachten. Deze wijzigingen zijn bedoeld om de toegang voor kleine en middelgrote ondernemingen tot overheidsopdrachten te vereenvoudigen en de administratieve lasten te verminderen. Voor meer gedetailleerde informatie over deze regelgevingswijzigingen, verwijzen wij u naar de volledige nieuwsbrief.
  2. Het tweede thema betreft een arrest van de Raad van State in de zaak van Cerbul SRL tegen de Federale Politie en de Belgische Staat. Dit arrest behandelt een geschil over de toekenning van een overheidsopdracht en de regelmatigheid van de offertes van de betrokken partijen. De uitspraak heeft belangrijke implicaties voor de behandeling van offertes van verbonden ondernemingen in overheidsaanbestedingen. Voor een diepgaande analyse van deze casus, nodigen we u uit de volledige nieuwsbrief te raadplegen.

Lees hier de volledige nieuwsbrief.

Laten we samenwerken

Alle expertise over overheidsopdrachten komt samen bij Tender Experts. Krijg toegang tot tenders & unieke marktinformatie.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.